arranger Girl Tech Fest i din by!

Vi ønsker å øke antall arrangementer og tilrettelegge for at Girl Tech Fest enkelt kan arrangeres i andre byer i Norge. Vårt mål er at unge jenter i hele Norge skal få muligheten til å se hvilke fantastiske ting man kan gjøre med teknologi, og dermed tenne gnisten hos en ny generasjon teknologer for fremtiden. Girl Tech Fest hadde i 2015 bare Girl Tech Fest i Oslo. I 2016 ble det arrangert i Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø. I 2017 ønsker vi enda flere! Meld din by til å arrangere Girl Tech Fest!

 

VIL DU også ARRANGERE GIRL TECH FEST?

Om du jobber på en skole, representerer et bibliotek eller en annen organisasjon i Norge vil vi hjelpe deg med digitalt markedsmateriell, påmelding til eventet, Facebook markedsføring og en generell "oppskrift" til hvordan Girl Tech Fest bør gjennomføres med tanke på tekniske oppgaver under dagen.

Om du tror at din by eller kommune kunne hatt nytte av å arrangere lignende event den 26. september, så håper vi at dere vil gjøre det i samarbeid med Jenter Koder og markedsføre det under navnet Girl Tech Fest (din by).

Send inn søknad på landingssiden eller ta kontakt med info@jenterkoder.no for mer informasjon!